Η γιορτή του Tae Kwon Do στο SC Mytilini

20/05/2015 - 11:54

Πραγματοποίηθηκε το βράδυ της Κυριακής (17/5), με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, η ετήσια εκδήλωση - γιορτή του Tae Kwon Do από το τμήμα μαχητικών τεχνών του Sports Club Mytilini, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Παγανή.

Αρκετοί προσκεκλημμένοι, γονείς, συγγενείς, δάσκαλοι μαχητικών τεχνών, αλλά και αθλητές άλλων συλλόγων Tae Kwon Do τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ικανοποιήθηκαν από το θέαμα, αλλά και την εξέλιξη των παιδιών. Αυτή ήταν η δεύτερη μόλις επίδειξη του νεοσύστατου συλλόγου, που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο με τις θραύσεις ξύλων και τις αυτοάμυνες δρόμου, όσο και με το αγωνιστικό Tae Kwon Do από μικρά παιδιά 6 ετών. Ταυτόχρονα πέρασε μηνύματα κατά του μπούλινγκ με την παρουσίαση συγκεκριμμένου σκετς, που έδειχνε πλέον την ανάγκη της γνώσης μιας μαχητικής τέχνης και τη χρήση της αποκλειστικά ως αυτοάμυνα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης τιμήθηκε ο προπονητής Γιάννης Μανωλικάκης για την προσφορά του τα δύο αυτά χρόνια στο σύλλογο. Η επιστροφή του πίσω στην πατρίδα του στην Κρήτη αποτελεί πλήγμα για τη σχολή και τους αθλητές που δέθηκαν μαζί του, αλλά και τους γονείς, οι οποίοι τον χειροκρότησαν θερμά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey