Απολογισμός δράσης ΑΣ Τάε Κβον Ντο Μυτιλήνης

12/06/2015 - 14:36

Το αθλητικό έτος 2014-15 ολοκληρώνεται για τον Αθλητικό Σύλλογο Τάε Κβον Ντο Μυτιλήνης, με ένα άκρως ενθαρρυντικό συνολικό απολογισμό αγωνιστικών διακρίσεων, αλλά και δράσεων.

Μετά τη μεγάλη ετήσια επίδειξη, που πραγματοποιεί κάθε χρόνο στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ο σύλλογος (8/5), εκεί όπου έλαβε μέρος το σύνολο των αθλητών του συλλόγου με δυναμικές θραύσεις ξύλων, εντυπωσιακές αυτοάμυνες και εμπνευσμένες χορογραφίες, διεξήχθη βράβευση των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας για τις επιτυχίες τους σε Πανελληνιά και διασυλλογικά πρωταθλήματα και κύπελλα. Ακολούθησε στις αρχές Ιουνίου (5-7/6) το 3o αγωνιστικό φεστιβάλ KIM&LIU  για τους μικρούς αθλητές της ομάδας, που πήραν την σκυτάλη και έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (E.T.U.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.), στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων. Στο φεστιβάλ αυτό συμμετείχαν περισσότεροι από 1300 μικροί αθλητές από όλη τη νότια Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα με τους αγώνες πραγματοποιήθηκαν και άλλες δράσεις όπως το Εργαστήριο Ολυμπιακής παιδείας, οι δοκιμασίες ανίχνευσης ταλέντων αλλά και επίδειξη από ομάδα ΑΜΕΑ.

Από την ομάδα της Μυτιλήνης έλαβαν μέρος οι αθλητές Άννα Μαρία Τσόκαρου (χρυσό μετάλλιο), Γιώργος Ελευθερίου (ασημένιο μετάλλιο), Μιχάλης Γιαννάκης (χάλκινο μετάλλιο), Ανδρέας Κοντονικάς, Δημήτρης Γκαγκαδέλης, Μίλτος Βογιατζής, Κωνσταντίνα Μουχτούρη, Στράτος Βασιλέλλης, Παναγιώτης Τσιτσάνος, Άγγελος Σταυρίδης, Δημήτρης Σταυρίδης, Ευτυχία Καμινή, Μαρία Μανώλη, Αχιλλέας Μανώλης και Παναγιώτης Γουρδουβέλλης. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι αθλητές της ομάδας πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις και πως στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μετάλλιο ανεξαρτήτου θέσης.

Συνεχίζοντας και τις κοινωνικές δράσεις, στις 10 Ιουνίου, ο Αθλητικός Σύλλογος Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία, την οποία παρακολούθησαν οι αθλητές και οι γονείς τους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ η πρόεδρος του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, κ. Μαρία Ζερβού, κάλεσε τα μελή του συλλόγου στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς (15-16-17 Ιουνίου) στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Τέλος η χρονιά θα κλείσει με τις προαγωγικές εξετάσεις των αθλητών του συλλόγου, στο τέλος Ιουνίου, παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο, κ. Νικόλαου Θωμαΐδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey