Τρία μετάλλια για ΑΣ Tae Kwon Do Μυτιλήνης

03/12/2010 - 19:21

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΣ Tae Kwon Do Μυτιλήνης, από το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία του αθλήματος, στο Ολυμπιακό Χωριό, στην Αθήνα. Η διόργανωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και τους αγώνες παρακολούθησαν, εκτός από αρκετούς φίλους του αθλήματος, οι Ολυμπιονίκες μας Μιχάλης Μουρούτσος και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με τους αθλητές να ενθουσιάζονται που αγωνίστηκαν μπροστά στα "ιερά τέρατα" του Tae Kwon Do στην Ελλάδα.

Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Καραμβάλης στην κατηγορία των 47kg-μαύρης ζώνης, χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Κωνσταντίνος Σουβατζόγλου στην κατηγορία των 33Kg-μαύρης ζώνης και χάλκινο επίσης κρέμασε στο στήθος η Ματίνα Συρέλλη, που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 57kg-μαύρης ζώνης, διακρίσεις που άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του ΑΣ Tae Kwon Do Μυτιλήνης, Ανδρέα Αληφραγκή.

Επόμενος στόχος των παιδιών είναι πλέον το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 19 Δεκεμβρίου, με τους πάντες στο σύλλογο να έχουν ρίξουν το βάρος στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, προετοιμαζόμενοι για το καλύτερο δυνατό και ανάλογες διακρίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey