"Cage Survivor 4" με άρωμα Λέσβου!

30/07/2015 - 11:48

Ακόμα μια σπουδαία διάκριση για τον συμπατριώτη μας και προπονητή του παγκρατίου - ΜΜΑ,  Νέλλου Ζαφειρίου, ο οποίος ζει μόνιμα πλέον στην Αγγλία, όπου διατηρεί δική του Σχολή Παγκρατίου και ΜΜΑ, διδάσκοντας με μεγάλη επιτυχία την πολεμική τέχνη των αρχαίων Ελλήνων.

Ο Νέλλος Ζαφειρίου βρέθηκε πριν λίγες μέρες ξανά στην Ελλάδα, όπου παραβρέθηκε στην Μixed Martial Arts διοργάνωση "Cage Survivor 4", προκειμένου να στηρίξει την αγωνιστική του οικογένεια SHOOTO HELLAS και προπαντός τον αθλητή Αλέξανδρο Πετρίδη, με τον οποίο έχουν γίνει και κουμπάροι.

Ο αθλητής του Νεκτάριου Λυκιαρδόπουλου και του Cross Gym αγωνίστηκε με αντίπαλο τον αθλητή της PITTDOGS ARENA – GRACIE BARRA Μυτιλήνης, Αλέξη Γιαννακόπουλο. Οι δύο αθλητές είχαν πολύ καλή παρουσία, με τον Αλέξανδρο Πετρίδη να υπερέχει, παίρνοντας τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Επόμενος αγωνιστικός στόχος για τον Νέλλο Ζαφειρίου είναι ο αγώνας του Αλέξανδρου Πετρίδη, που έχει οριστικοποιηθεί να διεξαχθεί στην Αγγλία, στις 12 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά για τη διοργάνωση "TOTAL TAKEDOWN 5".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey