To Sports Club Mytilini στο Βερολίνο!

21/11/2015 - 11:31

Ο δάσκαλος της σχολής Tae Kwon Do του Sports Club Mytilini, Σταύρος Γεωργακάκης, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τη σχολή Sportschule στο Βερολίνο του διακεκριμμένου Grand master Shae Su Ung, εξεταστή της Kukkivon, Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τae Κwon Do στην Κορέα.

Ο Κορεάτης δάσκαλος πέντε πολεμικών τεχνών, κάτοχος 9ου dan στο Tae Kwon Do, φιλοξένησε στη σχολή του για μια εβδομάδα τον Μυτιληνιό νεαρό δάσκαλο, μυώντας τον στα μυστικά της πολεμικής τέχνης που σήμερα έχει κατορθώσει να συναρπάζει ένα τεράστιο κοινό στη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

"Ένα μεγάλο σχολείο σε ελάχιστες μέρες. Yψηλό επίπεδο αθλητών δίπλα σε ένα πολύ μεγάλο δάσκαλο με πολλές ευρωπαικές αλλά και παγκόσμιες διακρίσεις. Ένα προσωπικό γραφείο γεμάτο κύπελλα και τρόπαια. Ένα στυλ προπόνησης που ξεφεύγει πολύ από τα ελληνικά δεδομένα", δήλωσε ο Σταύρος Γεωργακάκης στο "SL", ερωτηθείς σχετικά με αυτή την τεράστια εμπειρία που έζησε.

O δάσκαλος Shae Su Ung έχει επισκεφθεί δύο φορές την Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια στην Αθήνα και στη Ρόδο, με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων αλλά και
ξένων αθλητών. Σύντομα υποσχέθηκε να επισκεφθεί και το νησί της Λέσβου, πραγματοποιώντας διήμερο σεμινάριο με διοργανωτή το Sports Club Mytilini.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey