Ικανοποίηση Βάρκα για το Vaanta Cup της Φινλανδίας!

25/11/2015 - 15:38

Απόλυτα θετική ήταν η εικόνα των Ελλήνων αθλητών, που έλαβαν μέρος στο «Vannta Cup», το οποίο διεξήχθη το σαββατοκύριακο στη Φινλανδία.

Εννέα παλαιστές, μεταξύ των οποίων και ο Μυτιληνιός Νίκος Βάρκας, συμμετείχαν στο τουρνουά της ελληνορωμαϊκής πάλης που διοργανώθηκε στην ομώνυμη πόλη, θέλοντας να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση και το επίπεδο ετοιμότητάς τους, δεδομένου ότι βρίσκονται αυτό το διάστημα σε στάδιο προετοιμασίας.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν ήταν απολύτως θετικά, με τον Βάρκα να καταλαμβάνει την 5η θέση στην κατηγορία των 80 κιλών, χάνοντας στις λεπτομέρειες τη δυνατότητα διεκδίκησης ενός μεταλλίου. Μαζί με τον Μυτιληνιό, τέσσερις ακόμη παλαιστές μας κατετάγησαν στην 5η θέση της κατηγορίας τους, ενώ οι υπόλοιποι πέντε αθλητές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στους αγώνες, δεν κατόρθωσαν να μπουν στην 8άδα, αλλά έδειξαν κάποια καλά στοιχεία ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που ξεκινά με τις επίσημες διοργανώσεις τον Ιανουάριο και αναμένεται να κορυφωθεί στα προ-ολυμπιακά τουρνουά.

Οι θέσεις των Ελλήνων αθλητών στο Vaanta Cup:
Βασίλης Μυξάκης (71κ.): 12ος
Πέτρος Μανουηλίδης (75κ.): 5ος
Γιώργος Πρεβολαράκης (75κ.): 10ος
Νίκος Βάρκας (80κ.): 5ος
Δημήτρης Τσεκερίδης (85κ.): 9ος
Σπύρος Κουντουρατζής (98κ.): 5ος
Βαγγέλης Ζαμπράκας (98κ.): 11ος
Κωνσταντίνος Βουρδάνος (98κ.): 14ος
Αλέξανδρος Ζοράτλι (130κ.): 5ος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey