Απολογισμός 2015 από ΑΣ Μυτιλήνης

15/12/2015 - 18:17

Το 2015 ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και οι άνθρωποι του Αθλητικού Συλλόγου Μυτιλήνης Τάε Κβον Ντο έκαναν τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς, που ήταν για ακόμα μια φορά γεμάτη από επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο ΑΣ Μυτιλήνης όχι απλά έλαβε μέρος, αλλά πρωταγωνίστησε κιόλας στις μεγάλες Πανελλήνιες διοργανώσεις Τάε Κβον Ντο, που διεξήχθηκαν μέσα στο έτος. Συγκεκριμένα εκπροσωπήθηκε από την Δέσποινα Σπανού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων που έγινε στο Βόλο, με την αθλήτρια του να καταλαμβάνει την 5η θέση.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν οι μικρότεροι ηλικιακά αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, στη Χαλκίδα. Εκεί συμμετείχαν στην αποστολή του ΑΣ Μυτιλήνης οι: Ζωή Πλακωτάρη, Γρηγορηλία Κυριακίδη, Θεόδωρος Σέντας, Κωνσταντίνος Ζούρος-Καρδάτος, Μαρία Παύλου και Μαργαρίτα Παπασωτηρίου, με τις δύο πρώτες να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση μετά από πολύ δυνατούς αγώνες. Στις λεπτομέρειες δεν πέρασαν και οι υπόλοιποι αθλητές, για τους οποίους αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια που κατέβαλαν. Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των 16 καλύτερων αθλητών στην Ελλάδα, ανά κατηγορία.

Τέλος, ο ΑΣ Μυτιλήνης συμμετείχε με 14 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβον Ντο "Γιώργος Βόλαρης", που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης. Ο σύλλογος της Λέσβου επιστρέφει με ένα ασημένιο από την Εμμανουέλλα Τρικούκη και δύο χάλκινα μετάλλια από τη Γεωργία Δαμάλα και τον Μανώλη Σουβατζόγλου, ενώ πέντε ακόμα αθλητές του και συγκεκριμένα η Δέσποινα Σπανού, ο Βασίλης Γρηγορίου, ο Παναγιώτης Σέντας, η Κατερίνα Δαλέκου και ο Χρυσοβαλάντης Βογιατζής τερματίζουν στην 5η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες το βάθρο. Αξιόλογη παρουσία έχουν επίσης οι Γιάννης Αθανασίου, Κατερίνα Κουλαγίνη, Θεόδωρος Σέντας, Κωνσταντίνος Ζούρος Καρδάτος, Θεοδώρα Φωτίου και Άννα – Μαρία Τσοκάρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε ανακοίνωσή του συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, αγωνίστηκαν και κράτησαν τη σημαία του νησιού ψηλά, ενώ παράλληλα δίνει την υπόσχεση πως θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθειά τους με κάθε μέσο, το οποίο μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey