Πανέτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Βάρκας!

20/01/2016 - 14:02 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2016 - 14:10

O Μυτιληνιός παλαιστής Νίκος Βάρκας προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο 2016, με τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια, το σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για την πρώτη χρονικά διοργάνωση της σεζόν, που θα κορυφωθεί με τα προ-ολυμπιακά τουρνουά του Απριλίου και φυσικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέϊρο στη Βραζιλία, το καλοκαίρι.

Ο Βάρκας θα υπερσπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία των 80 κιλών. Στους αγώνες έχουν δηλωθεί συνολικά 272 αθλητές στην ελληνορωμαϊκή, 210 στην ελευθέρα και 46 αθλήτριες στην κατηγορία γυναικών. Σε κάθε στυλ πάλης οι αθλητές θα μοιραστούν σε οκτώ κατηγορίες, ανάλογα με τα κιλά τους.

Οι αγώνες της ελληνορωμαϊκής διεξάγονται το Σάββατο (24/1), με ώρα έναρξης τις 09:30. Η ζύγιση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα νωρίτερα από τον αγώνα κάθε αθλητή και θα γίνει στο Ολυμπιακό Kέντρο Πάλης των Άνω Λιοσίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί βασικό κριτήριο για μια θέση στα προ-ολυμπιακά τουρνουά του Απριλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey