Στο Βελιγράδι ο Βάρκας!

11/02/2016 - 21:34

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην κατηγορία των 80 κιλών, ο Μυτιληνιός παλαιστής Νίκος Βάρκας αναχώρησε σήμερα για τη Σερβία, όπου το σαββατοκύριακο θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Λιούμπομιρ Ιβάνοβιτς Γκέντζα».

Ο Βάρκας ταξίδεψε μαζί με επτά ακόμα Έλληνες αθλητές της ελληνορωμαϊκής για αυτόν τον αγώνα προετοιμασίας εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Εξάλλου, το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ένα από τα τελευταία πριν τη σπουδαία διοργάνωση του Μαρτίου. Στην αποστολή συμμετέχουν, πλην του Μυτιληνιού πρωταθλητή και οι: Απόστολος Μανουηλίδης (59κ.), Βλαδίμηρος Ματιάς (66κ.), Βασίλης Μιξάκης (71κ.), Γιώργος Πρεβολαράκης (75κ.), Δημήτρης Τσεκερίδης (85κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (98κ.) και Νίκος Λέων (130κ.). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάρκας είχε συμμετάσχει και το 2014 στο τουρνουά του Βελιγραδίου, προσδοκώντας φέτος στην καλύτερη δυνατή παρουσία, σε μια χρονιά ωστόσο ιδιαιτ'ερως δύσκολη και ανταγωνιστική λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέϊρο, το καλοκαίρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey