Τρία μετάλλια στο Μόναχο ο Αλαφάκης!

23/02/2016 - 14:24

Στο τουρνουά μαχητικών τεχνών "International Open Munich 2016" της Γερμανίας έλαβε μέρος ο Λέσβιος Χρήστος Αλαφάκης, κατακτώντας μάλιστα τρία μετάλλια!

Αρχικά, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Brazilian Jiu Jitsu, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό στα σημεία. Ακολούθως έλαβε μέρος στην κατηγορία Open Brazilian Jiu Jitsu, όπου παρά τις σκληρές μάχες που έδωσε δεν κατόρθωσε να μπει στα μετάλλι, συνεχίζοντας έτσι την πορεία του στη διοργάνωση αγωνιζόμενος στο No Gi, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση για την Open κατηγορία, όπου πρόσθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη συγκομιδή του, χάλκινο αυτή τη φορά, χάνοντας από έναν αντίπαλο στα 100 κιλά με ένα βαθμό διάφορα!

Σε επικοινωνία του με το "SL", ο Χρήστος Αλαφάκης ήταν περιχαρής για την παρουσία του στους αγώνες, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει σε όσους τον στηρίζουν: "Τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, έτσι για να έχω ένα από όλα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους μαθητές μου, αλλά και τους γονείς των παιδιών στη σχολή μας, οι οποίοι με παρότρυναν να έρθω εδώ στη Γερμανία και να παλέψω. Επίσης, την Εύα την κοπέλα μου, που με βοήθησε πολύ με τη δίαιτα μου, ώστε να κατέβω συνολικά 16 κιλά και να μπορέσω να πάρω μέρος στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η υπομονή της και το κουράγιο της ήταν ένας τεράστιος σύμμαχος. Ακόμη, αξίζουν πολλά μπράβο στους ανθρώπους με στήριξαν χορηγικά και τέλος ένα μεγάλο στην ομάδα μου, Gracie Barra Greece - Draculino team Greece και Draculino Mytilini, τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη για την πολύτιμη βοήθεια και πάνω από όλα τους προπονητές μου Cristos Marquez και Άρης Χατζηιακώβου, που με δίδαξαν και συνεχίζουν να με διδάσκουν την τεχνική του Brazilian Jiu Jitsu για να γίνομαι όλο και καλύτερος, το σύλλογό μου Αίαντα Μυτιλήνης και τον πρόεδρο Στρατή Μπουρμπούλη για την υποστήριξη. Τέλος, τον Θεό και τον Ταξιάρχη, που με έχουν υγιή και μπορώ να παλεύω ακόμα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey