Τέσσερα μετάλλια το Sports Club Mytilini στα Λιόσια

10/03/2016 - 13:58 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2016 - 19:54

O Aθλητικός σύλλογος Sports Club Mytilini έλαβε μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο Νοτίου Ελλάδος, που διοργανώθηκε από την ΕΤΑΝΕ στα Λιόσια στις 4, 5 και 6 Μαρτίου. Την αποστολή αποτέλεσαν συνολικά έξι αθλητές, οι οποίοι επέστρεψαν στη Λέσβο με τέσσερα χάλκινα μετάλλια. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά, που ο σύλλογος μετέχει σε Πανελλήνια διοργάνωση, μετά το εφηβικό πρωτάθλημα τον περασμένο Μάιο.

Ασφαλώς, η κατάκτηση των μεταλλίων, αλλά και η εν γένει παρουσία των αθλητών που έλαβαν μέρος, αφήνουν τεράστια ικανοποίηση στους ανθρώπους του Sports Club Mytilini, που σε ένα χρονικό διάστημα περίπου 2,5 ετών βλέπουν το δημιούργημά τους να πετυχαίνει διακρίσεις σε υψηλό και ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό επίπεδο. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 2.400 αθλητές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και εκείνοι του Sports Club Mytilini. O δάσκαλος της σχολής, Σταύρος Γεωργακάκης, κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των ανδρών (87+) , η Δήμητρα Καραμβάλη επίσης το χάλκινο στην κατηγορία κορασίδων (59+) και δύο ακόμη μετάλλια ο Ράτζα Ντριτσίμ στους έφηβους (68-) και ο Άγγελος Καραμβάλης στους παίδες (53-). Θετική παρουσία είχαν επίσης οι Αλέξανδρος Σπαχίου (53-) και Ντουράι Ρέηγκερτ (5η θέση 63-).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey