Μεγάλη ανταπόκριση με τους δύο Κορεάτες στο SC Mytilini!

24/03/2016 - 13:54 Τελευταία τροποποίηση στις 24/03/2016 - 18:50

Ένα σπουδαίο σεμινάριο Τάε Κβον Ντο διοργάνωσε το σαββατοκύριακο το τμήμα Tae Kwon Do του Sports Club Mytilini, φέρνοντας στη Λέσβο δύο υψηλούς προσκεκλημένους, τους Κορεάτες δασκάλους Master Su-Ung Chae (9 dan) και Master Jong-Kil Kang (9 dan). Kαι οι δυο δάσκαλοι βρίσκονται στην ανώτατη βαθμίδα, διατηρώντας σχολές σε Γερμανία και Σουηδία. Ο Master Chae επισκέπτεται συχνά την Κορέα, όπου επίσης διαθέτει δική του ομάδα επίδειξης από εξαίρετους Κορεάτες αθλητές. Στο σεμινάριο συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος Περσέας Παμφίλων Τάε Κβον Ντο.

Πρόκειται για εξέχουσες προσωπικότητες του αθλήματος, που προπόνησαν τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, μαθαίνοντάς τους τα μυστικά του Τάε Κβον Ντο. Μια σπουδαία εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, που αναμφίβολα προσφέρει πολύτιμες γνώσεις σε όλους και φυσικά αναβαθμίζει και τον ίδιο το σύλλογο, που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στις μαχητικές τέχνες. Η αποδοχή της πρόσκλησης από τους δύο Κορεάτες δασκάλους οφείλεται στην προσωπική γνωριμία που διατηρεί μαζί τους ο προπονητής του SCM, Σταύρος Γεωργακάκης και ο ερχομός τους στη Λέσβο αποτέλεσε μεγάλη τιμή τόσο για το σύλλογο όσο και για το νησί γενικότερα.

Ο Su-Ung Cha είναι εξεταστής του Παγκόσμιου Αρχηγείου της Kukkiwon, ενώ ο Jong-Kil Kang είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και της Εθνικής Ρουμανίας. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτεροι ενδιαφέρον τους δύο δασκάλους, ενώ και οι αθλητές έμειναν απόλυτα ενθουσιασμένοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του σεμιναρίου διδάχθηκαν τεχνικές, με έμφαση στη λεπτομέρεια, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, καθώς και δυναμικές ασκήσεις με μπλοκ και συνδυασμούς κινήσεων. Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε τρία δίωρα, αρκετά κουραστικό έως εξαντλητικό, όμως το ενδιαφέρον και η διαφορετικότητα της εκγύμνασης οδήγησε σε μεγάλη συμμετοχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey