Με 16 μετάλλια ο "Χρυσός Δράκος" στο Wushu-Kung Fu!

21/04/2016 - 16:55

Πολλές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές της Σχολής "Χρυσός Δράκος" στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu-Kung Fu, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η αποστολή -την οποία συνόδευσαν στους αγώνες οι δάσκαλοι Γιάννης Βασιλακάκης και Μανόλης Πατηνιώτης- επέστρεψε στη Λέσβο με 16 μετάλλια, εκ των οποίων 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 14 χάλκινα.

Χρυσό κατέκτησε ο Ίγκλι Ζεκιολάρι στη νότια γροθιά παίδων, ενώ ο ίδιος αθλητής πήρε και ένα χάλκινο στο sanda (15 ετών) στα -56 κιλά. Ασημένιο κέρδισε ο Ανδρέας Κολοβός στο sanda στα +90 κιλά. Χάλκινα κρέμασαν στο στήθος τους οι Σταμάτης Τώρας στο sanda των -80 κιλών, ο Μαριγκλέν Ζεκιολαρι στο sanda (16 ετών) στα -70 κιλά και στη νότια γροθιά Β εφήβων, ο Βασίλης Λεβεντέλλης στο Proam sanda (13 ετών) στα -70 κιλά, ο Μάνθος Καβαρνός στη νότια γροθια Β ανδρών και στην προσχεδιασμένη μάχη, ο Παναγιώτης Καβαρνός στην προσχεδιασμένη μάχη, ο Ευάγγελος Χατζησταύρου στη νότια γροθιά Γ ανδρών και στην προσχεδιασμένη μάχη, ο Ανδρέας Κρομμύδας στη νότια γροθιά Γ παμπαίδων, ο Θεόδωρος Κουτρουμπιλας στη νότια γροθιά Γ παμπαίδων, η Κωνσταντίνα Μελιγωνίτη στη νότια γροθιά Γ παγκορασίδων και ο Μάριος Εγγλεζόπουλος στη νότια γροθιά παμπαίδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey