Εντυπωσιακή επίδειξη από ΑΣ Μυτιλήνης

17/05/2016 - 16:09 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2016 - 16:24

Η ετήσια επίδειξη του Αθλητικού Συλλόγου Μυτιλήνης Τάε Κβον Ντο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, με τη συμμετοχή όλων των αθλητών της ομάδας.

Για άλλη μια χρονιά, σε ένα κατάμεστο, με ενθουσιασμένους γονείς και θεατές, θέατρο οι μικροί και οι μεγάλοι αθλητές της ομάδας έδωσαν μια καταπληκτική παράσταση με πολλά και διαφορετικά νούμερα. Η παράσταση περιελάμβανε εντυπωσιακές θραύσεις σανιδιών, συνδυασμούς λακτισμάτων γροθιών και αυτοάμυνας, παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος του Τάε Κβον Ντο, πρωτοποριακά χορευτικά συνδυασμένα με την πολεμική τέχνη του Τάε Κβον Ντο, καθώς και σκετς με θέμα το σχολικό εκφοβισμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου βράβευσε τους 45 αθλητές που εκπροσώπησαν το σύλλογο σε Πανελλήνιους και Διασυλλογικούς αγώνες τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, οι γονείς των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον προπονητή Ανδρέα Αληφραγκή για την προσφορά και τη φροντίδα του προς τα  παιδιά τους, του πρόσφεραν ένα δώρο συναισθηματικής αξίας.

Στην αρχή της παράστασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εικονολήπτη της Τηλεόρασης Μυτιλήνης Κώστα Βερβέρη, ενώ ο προπονητής κ. Αληφραγκής δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της επίδειξης, τους συνεργάτες του Ρένα Δελόγκου, Ιωάννη Σουγιουλτζή, καθώς και όλους τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος και του τμήματος ενήλικων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey