Θεαματική επίδειξη από το Sports Club Mytilini Τάε Κβον Ντο

26/05/2016 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 26/05/2016 - 15:47

Ο αθλητικός σύλλογος Sports Club Mytilini τάε κβον ντό πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 21 Μαίου την ετήσια γιορτή – επίδειξη στις εγκαταστάσεις του στην Παγανή.

Γονείς και φίλοι παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που περιελάμβανε ένα πλούσιο θέαμα με θραύσεις ξύλων, πούμσε και αυτοάμυνες. Τεχνικές που διδάσκονται καθημερινά στις προπονήσεις και δίνεται με την εκδήλωση αυτή η ευκαιρία τόσο στους μαθητές να δείξουν τις γνώσεις τους, όσο και στους θεατές να αντιληφθούν την εξέλιξη των αθλητών και την αποτελεσματικότητα της μαχητικής τέχνης του τάε κβον ντο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της επίδειξης ήταν η πραγματοποίηση αγώνα με αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου και τη χρήση του ηλεκτρονικού πίνακα του της αθλητικής εγκατάστασης, έτσι ώστε να δίνεται μια πιο ρεαλιστική εικόνα που να προσομοιάζει με τις πραγματικές συνθήκες αγώνων, τις οποίες δυστυχώς στο νησί μας δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε.

Ο δάσκαλος της σχολής Σταύρος Γεωργακάκης συμμετείχε στην επίδειξη με το τελευταίο και δυσκολότερο κομμάτι, τις πολλαπλές θραύσεις βαρέων υλικών, αποδεικνύοντας τις ικανότητες αλλά και τη δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης και της σωστής τεχνικής στην αποτελεσματικότητα των λακτισμάτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey