Σεμινάρια ΜΜΑ για Νέλλο Ζαφειρίου με Greg Jackson

24/04/2018 - 16:04 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2018 - 17:45

Ο Μυτιληνιός Νέλλος Ζαφειρίου έχει συνηθίσει να μας εντυπωσιάζει με τις επαγγελματικές του επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο των μαχητικών τεχνών. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται ότι ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες.

Ο πολύπειρος δάσκαλος του Παγκράτιου, του αρχαίου αθλήματος στη χώρα μας, συμμετείχε σε μια σειρά σεμιναρίων ΜΜΑ (Mixed Martial Arts), μαζί με τον φημισμένο Αμερικανό προπονητή πολλών επαγγελματιών πρωταθλητών, Greg Jackson. Έγινε έτσι, ένας από τους ελάχιστους Έλληνες που έχει προπονηθεί με τον κορυφαίο προπονητή.

Νέλλος Ζαφειρίου, Greg Jackson, Πάνος Καρμίρης

Μιλώντας στο «SL», ο Νέλλος Ζαφειρίου μας ανέφερε: «Ήταν μεγάλη μου τιμή. Σίγουρα, σταθμός στην καριέρα μου, το γεγονός πως κατάφερα να προπονηθώ με έναν τόσο αξιόλογο προπονητή και συνάμα ταπεινό άνθρωπο, όπως ο Greg Jackson».

Αξίζει να αναφερθεί, για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του επιτεύγματος, ότι πλάι στον Greg Jackson έχουν προπονηθεί κάτοχοι ζωνών UFC, όπως ο Jon Jones (Light Heavyweight Champion), ο «θρύλος» Georges St-Pierre (Welterweight/Middleweight Champion), η Holly Holm (Women's Bantamweight) και ο Rashad Evans. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey