Απολογισμός ΑΣ Τάε Κβον Ντο Μυτιλήνης

15/06/2018 - 15:08

Ο Α.Σ. Μυτιλήνης συνεχίζει τις δυναμικές εμφανίσεις εντός και εκτός νησιού. Αρχικά, αθλητές του συλλόγου εκπροσώπησαν τα Λύκεια της Μυτιλήνης στο Σχολικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στις 20, 21, 22 Μαρτίου 2018 με 8 αθλητές, κατακτώντας μάλιστα και ένα χάλκινο μετάλλιο (2° Λύκειο) με τη Ζωή Πλακωτάρη.

Συνεχίζοντας τις δράσεις εκτός νησιού, ο ΑΣ Μυτιλήνης έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο Διασυλλογικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (World Taekwondo President Cup) με τον Μιχάλη Γιαννάκη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Εντός νησιού ο σύλλογος πραγματοποίησε την ετήσια παράσταση και επίδειξη της πολεμικής τέχνης και αθλήματος του Τάε Κβον Ντο, μέσα από ένα φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό πρόγραμμα που συνδύαζε τόσο τις αθλητικές ικανότητες, όσο και τις μουσικοχορευτικές ικανότητες, μέσα πάντα από το πρίσμα της πολεμικής τέχνης. Την ίδια μέρα βραβεύτηκαν και οι αθλητές για την αθλητική σεζόν που πέρασε, ενώ επίσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που στήριξαν το σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Επιπρόσθετα, ο ΑΣ Τάε Κβον Ντο Μυτιλήνης πήρε μέρος στη σκυταλοδρομία που πραγματοποιήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών.

Επίσης έλαβε μέρος στο 9°Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim & Liu με τους εξής αθλητές: Νικόλαο Κίνδερλη (χρυσό), Ανδρέα Κοντονίκα (χρυσό), Ταξιάρχη Κουνιαρέλλη (χάλκινο), Γεώργιο Κάσδαγλη (χάλκινο),  Δανάη Πιτσώνη (χάλκινο στο τεχνικό πούμσε), Σταμάτη Μπογή, Νικόλαο Τσιγκρίτη, Μιχάλη Ψαριανό. Όλοι οι αθλητές ανεξαιρέτως έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας μας συγκινητικές στιγμές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey