Χάλκινη η Μπουλμπούλη στο Πανελλήνιο Newaza Jiu Jitsu

21/01/2019 - 14:43

Οι επιτυχίες που σημειώνουν οι αθλητές της σχολής Ayman bjj fight team συνεχίστηκαν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Newaza Jiu Jitsu, που διοργανώθηκε από την ΕΦΕΟΖΖ στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος τρεις αθλητές του συλλόγου της Μυτιλήνης, η Έλενα Πρίμη, η Στρατούλα Μπουλμπούλη και ο βενιαμίν της ομάδας Δημήτρης Καραλής, με την καθοδήγηση του προπονητή Δημήτρη Καραγεώργη.

Η Στρατούλα Μπουλμπούλη, σε συνέχεια των διακρίσεων που είχε όλο το 2018, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -52 κιλών, χάνοντας τη συμμετοχή της στον τελικό στο τελευταίο λεπτό.

Η Έλενα Πρίμη στα -63 κιλά κάτω των 18 χρονών και ο Δημήτρης Καραλής στα -50 κάτω των 15 ετών συμμετείχαν πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και σημείωσαν αξιόλογη παρουσία, με πολύ θετικά σχόλια και σημείωσαν μια νίκη και δύο ήττες στις λεπτομέρειες, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η επόμενη πρόκληση είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu στις 2-3 Μάρτη, στην οποία θα συμμετέχουν οι αθλητές της σχολής Ayman bjj fight team, με την ευχή για ακόμη περισσότερες διακρίσεις. Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ευχαριστεί την εταιρεία Blue Star Ferries για την ευγενική συμβολή της στην μετακίνηση της αποστολής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey