Χρυσό μετάλλιο από τον Γιαννάκη

15/04/2019 - 14:38 Τελευταία τροποποίηση στις 15/04/2019 - 15:08

Μετά το χάλκινο μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων Τάε Κβον Ντο, ο Μιχάλης Γιαννάκης επέστρεψε αυτή τη φορά με το χρυσό στο στήθος από την συμμετοχή του στο 4ο Κύπελλο "Ακρόπολις" που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβον Το το διάστημα 12-14 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Ο Μυτιληνιός αθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων -61 κιλά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο νικώντας στον τελικό τον αντίπαλο του με 18-6. Πριν φτάσει στον τελικό κέρδισε αλλεπάλληλους αγώνες και μάλιστα δύο αντιπάλους με νοκ αουτ με σκορ 23-2 και 28-6 αντίστοιχα.

Με αυτή την επιτυχία ο Γιαννάκης απέδειξε για άλλη μια φορά την καλή αγωνιστική του κατάσταση και την κυριαρχία του σε Πανελλήνιο επίπεδο στην κατηγορία του.

Πέρα από τον Μιχάλη Γιαννάκη όμως συμμετείχαν ακόμη δύο αθλητές από τη Λέσβο στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι Μίλτος Βογιατζής ο οποίος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -37 κιλά και ο Ανδρέας Κοντονίκας που έλαβε την πέμπτη θέση στην ίδια κατηγορία.

Μιλώντας στο "SL" ο προπονητής των παραπάνω αθλητών Ανδρέας Αληφραγκής δηλώνει: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις αποδόσεις των παιδιών και δίνω πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους. Οι προσπάθειες μας αποδίδουν καρπούς και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό της ταπεινότητας και της σκληρής δουλείας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey