Μαχητική ψυχή η Κυριακίδη!

09/09/2019 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 09/09/2019 - 20:48

Επιστρέφει σήμερα το βράδυ η Γρηγορηλία Κυριακίδη με γεμάτες εμπειρία βαλίτσες από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σουηδίας, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Ανδρέα Αληφραγκή.

Η Μυτιληνιά αθλήτρια Τάε Κβον Ντο μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο, καθώς αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο, όμως όλοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την απόδοση της και τον τρόπο που αγωνίστηκε στην δύσκολη κατηγορία των πρωταθλητριών.

alifragis-kiriakidi-souidis.jpg (360×480)

Η Κυριακίδη αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Ρωσίας προσπαθώντας να βγάλει την τακτική της και να πάει τον αγώνα στο δικό της τέμπο. Η αντίπαλος της μεγαλύτερη  σε ηλικία και πιο έμπειρη κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, ωστόσο η Κυριακίδη προσπάθησε για το καλύτερο, είδε τα λάθη της και το σημαντικότερο όπως ανέφεραν και οι ομοσπονδιακοί προπονητές οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση της, ότι για άλλη μια φορά η αθλήτρια έβγαλε ωριμότητα, πείσμα και απέδειξε ότι διαθέτει αρκετό ταλέντο.

Επόμενος στόχος πλέον το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Ισπανία σε ένα μήνα και θα συμμετέχει ξανά με την αποστολή της εθνικής. Σε αυτό το πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων-κορασίδων θα λάβει μέρος ο έτερος Μυτιληνιός αθλητής Μιχάλης Γιαννάκης.

ethniki-takewondo-newn-kiriakidi.jpg (770×578)

Μιλώντας στο "SL" ο προπονητής Ανδρέας Αληφραγκής αναφέρει: "Ήταν μεγάλη τιμή η συμμετοχή της Γρηγορηλίας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι ένα βήμα μπροστά για την αθλήτρια αυτή η συμμετοχή με την εθνική αλλά και για την ομάδα μας. Εύχομαι να καταφέρουν οι αθλητές μας πολλά περισσότερα στο μέλλον και να πετύχουν τα όνειρα τους"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey