Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τον Γιαννάκη!

10/02/2020 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2020 - 19:27

Άλλη μια πειστική εμφάνιση για τον Μυτιληνιό Μιχάλη Γιαννάκη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ταε κβο ντο Νοτίου Ελλάδας, ωστόσο αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο μένοντας στην 16αδα.

Ο Γιαννάκης ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο.Εκεί προπονήθηκε δύο ημέρες στο προπονητήριο του συλλόγου Άθλος ΑΙΓΑΛΕΟΥ, του οποίου υπεύθυνος είναι Πρόεδρος της ΕΛΟΤ κ. Θωμαιδης Νικόλαος.

Την μια μέρα έκανε προπόνηση κάτω από τις οδηγίες της Ολυμπιονίκης Μόρφο Δροσιδου και την δεύτερη μέρα έκανε χρήση του νέου προτύπου ηλεκτρονικού συστήματος αντιδράσεων που έχει εγκαταστήσει στο προπονητήριο ο κύριος Θωμαιδης.

Το ταξίδι του επίσης το συνδύασε και με συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, για πρώτη φορά στην νέα κατηγορία των εφήβων όπου αγωνίστηκε δοκιμάζοντας νέες τακτικές αγώνα.

Παρόλο την καλή του εμφάνιση αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο, όμως έδειξε τις δυνάμεις του καθώς κατάφερε να ανατρέψει αρχικά το εις βάρος του σκορ, ενώ στο χρυσό γύρο έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ενώ ήταν όλη την ώρα μπροστά.

Το σημαντικότερο είναι πως ο Μιχάλης Γιαννάκης ξεκινάει μια προσπάθεια να εξοικειωθεί στην νέα κατηγορία καθώς πλέον αγωνίζεται και με αθλητές τρία χρόνια μεγαλύτερους σε ηλικία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey