Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μυτιληνιά Γαρυφάλλου!

05/07/2021 - 11:04 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2021 - 11:28

Όχι ένα, αλλά δύο μετάλλια και μάλιστα χρυσά, απέσπασε η Μυτιληνιά αθλήτρια της ξιφασκίας Σταυρίνα Γαρυφάλλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ξίφους ασκήσεως και Σπάθης, που πραγματοποιήθηκς στην Αθήνα.

Η Γαρυφάλλου, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω, διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και επισκέπτεται κάθε χρόνο τη Λέσβο, ξεχώρισε ανάμεσα σε συνολικά 161 αθλητές και αθλήτριες στις πίστες του ΟΑΚΑ και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Δημητριάδης» - Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Στην κατηγορία των νέων γυναικών, η πρωτιά ήταν δική της υπόθεση, κατακτώντας έτσι τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας, αφήνοντας στη 2η θέση την Αριάδνη Νάσκαρη (ΟΞΙΓ), σε έναν συναρπαστικό τελικό που έληξε στις λεπτομέρειες με 15-14! Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες Δέσποινα Ζωγράφου (ΓΕΦ) και Ελένη Μπάλλου (Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΑΛΕΩ).

Μια μέρα αργότερα, η Σταυρίνα Γαρυφάλλου ανέβηκε ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στο ομαδικό του Ξίφους Ασκήσεως με τον Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω, αφού εκείνη και οι συναθλήτριές της Ραλλία Λαιμού, Βασιλική Αριάδνη Μέκρα και Ελένη Μπάλλου ήταν ασυναγώνιστες, κάνοντας περήφανο και τον προπονητή τους Νίκο Κοντοχριστόπουλο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια από τη Λέσβο, που αποδεικνύει κάθε χρονιά πως αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες της ηλικίας της, βάζοντας πλώρη για πολλές ακόμα σπουδαίες επιτυχίες το επόμενο διάστημα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας διεξήχθη με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey