Σαρώνει ο Άτλας κι ο Πετράκης στην Εθνική!

25/03/2011 - 13:58 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2011 - 14:20

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στους προκριματικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, οι παλαιστές του Άτλαντα Μυτιλήνης κέρδισαν επάξια τη συμμετοχή τους στην τελική φάση.

Φέτος, οι κανονισμοί στη διοργάνωση άλλαξαν και έγιναν περισσότερο δίκαιοι, αφού στον τελικό θα βρεθούν οι οκτώ καλύτεροι παλαιστές από κάθε κατηγορία, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια που κάποιοι έβγαιναν ευνοημένοι μέσω κλήρωσης.

Έτσι, στους αγώνες της προκριματικής φάσης που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, για τις κατηγορίες παίδων και εφήβων, συνολικά τέσσερις αθλητές του Άτλαντα Μυτιλήνης κέρδισαν την πρόκρισή τους στα τελικά της διοργάνωσης, που θα διεξαχθούν Απρίλιο (έφηβοι) και Μάιο (παίδες).

Στην κατηγορία εφήβων, ο Νίκος Βουκαλέλλης ήταν πρώτος και καλύτερος στα 60Kg, κερδίζοντας κάθε αντίπαλο. Στους παίδες, ο Βασίλης Διαμαντίδης ήταν ασταμάτητος, κατακτώντας την πρωτιά στα 76Kg. Την πρόκριση κατέκτησαν επίσης ο Γαβριήλ Καπετάνιος στα 58Kg, που κατετάγη στην 3η θέση και ο Νίκος Μπουχλής στα 100Kg, επίσης 3ος.

Ο Πετράκης στο τεχνικό τιμ της Εθνικής

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός, πως οι πολλές και συνεχείς επιτυχίες των παλαιστών του Μυτιληνιού σωματείου, οδήγησαν την Ομοσπονδία  του αθλήματος να προσθέσει στο δυναμικό της Εθνικής μας ομάδας, τον προπονητή του Άτλαντα Σωτήρη Πετράκη. Μια άξια πρόσληψη, που έρχεται να επιβραβεύσει την επί σειρά ετών σοβαρή δουλειά που γίνεται στη Μυτιλήνη. Μάλιστα, η πρώτη του συμμετοχή με τη φόρμα της Εθνικής, θα γίνει πολύ σύντομα στις 1-3 Απριλίου, κοουτσάροντας την Εθνική ομάδα των ανδρών στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης, που διεξάγεται στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.

Υλικό και αγιασμός…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρία "Τέχνη ΑΕ" πρόσφερε αθλητικό υλικό για την ομοιόμορφη εμφάνιση της ομάδας του Άτλαντα Μυτιλήνης, στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι αθλητές τους ευχαριστούν για την ευγενική αυτή χορηγία. Το αθλητικό υλικό παραδόθηκε στους αθλητές την Τετάρτη, αφού προηγουμένως έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός στο χώρο προπόνησης πάλης, στο Κολυμβητήριο, με τις ευλογίες του Πατήρ Ιακώβου Καραμούζη.

(Ρεπορτάζ: Μανόλης Λαγουτάρης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey