Βάρκας και Βουκαλέλλης στο Πανελλήνιο

15/04/2011 - 08:15

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Πάλης στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης. Από φέτος, η τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη, αφού έχουν προηγηθεί τρεις προκριματικές φάσεις και έχουν προκριθεί οι οκτώ καλύτεροι παλαιστές κάθε κατηγορίας.

Από τον Άτλαντα Μυτιλήνης έχουν προκριθεί και θα αγωνιστούν στα 60κ. ο Νίκος Βουκαλέλλης και στα 74κ ο Νίκος Βάρκας. Αδύνατη κρίθηκε εν τω μεταξύ, λόγω μαθημάτων και έλλειψης προπόνησης, η συμμετοχή των Γιώργου Διαμαντίδη, Νίκου Βέτσου και Μιχάλη Κεφάλα, που πέρυσι είχαν κατακτήσει μετάλλια στις κατηγορίες τους.

Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, ο Νίκος Βουκαλέλλης παρά τους τραυματισμούς που είχε την χειμερινή περίοδο, κατεβαίνει με υψηλούς στόχους. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, είχε πάει για προπόνηση στη Βουλγαρία ώστε να μπορέσει να κάνει μερικούς αγώνες εκεί, με ανταγωνιστικούς αντιπάλους. Ο Νίκος Βάρκας αντίθετα, δεν είναι και στην καλύτερη του κατάσταση, αφού υπηρετεί στη Σχολή της Αστυνομίας και δεν μπόρεσε να προπονηθεί εντατικά.

Να σημειώσουμε, ότι πέρυσι και ο Βάρκας είχε πάρει μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τους δύο παλαιστές θα συνοδεύσει ο ομοσπονδιακός προπονητής του Άτλαντα Μυτιλήνης, Σωτήρης Πετράκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey