Ταεκβοντό: Προπονητής της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Ανδρέας Αληφραγκής

15/10/2023 - 12:55 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2023 - 14:26

Ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Dο Μυτιλήνης, Ανδρέας Αληφραγκής επιλέχθηκε για προπονητής της Εθνικής παίδων-κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ομοσπονδία Tae Kwon Dο (ΕΛ.Ο.Τ) απέστειλε επίσημη πρόσκληση την προηγούμενη εβδομάδα στον προπονητή του αθλητικού συλλόγου Tae Kwon Do Μυτιλήνης, για τη συμμετοχή του ως ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Ομάδα Παίδων-Κορασίδων, που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι.

Σε δήλωση του ο Ανδρέας Αληφραγκής αναφέρει: "Το όνειρο ίσως ή ο στόχος κάθε ανθρώπου που ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό είναι να καταφέρει και να αξιωθεί κάποια στιγμή να έχει την τιμή να αντιπροσωπεύσει την χώρα του. Ήθελα τούτη τη στιγμή να μοιραστώ αυτά τα συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης αφού επιλέχθηκα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο ως προπονητής στην Εθνική Ομάδα Παίδων- Κορασίδων που θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βελιγράδι την επόμενη εβδομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, και ιδιαιτέρως το ΓΓ της Ομοσπονδίας κ. Νίκο Θωμαϊδη, που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα μου στην προσπάθεια ανάπτυξης του Ταεκβοντο στο ακριτικό νησί της Λέσβου και στα παιδιά μας. Ευχές σε όλη την Ελληνική αποστολή για καλή επιτυχία."

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey