Τέσσερις αθλητές μας στην Εθνική Ελλάδας

03/05/2011 - 11:53

H εκπληκτική δουλειά που γίνεται στη Λέσβο στις πολεμικές τέχνες είχε σαν αποτέλεσμα να συμπεριληφθούν στην Εθνική Ελλάδας τέσσερις αθλητές από τη Λέσβο, ποιυ ανήκουν στο σύλλογο ΑΣ JuJitsu Karate Judo BJJ, ο οποίος καλλιεργεί στο νησί μας τα συγκεκριμένα αθλήματα.

Συγκεκριμένα, τρεις αθλητές του συλλόγου κλήθηκαν να λάβουν μέρος με τ εθνόσημο στο στήθος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, στην Κύπρο. Πρόκειται για τον 21χρονο Νίκο Καρτάλη στα 66 κιλά, τη 15χρονη Ελένη Βαρκάρη στα 30 κιλά και την επίσης 15χρονη Δήμητρα Γεωργαντή στα 38 κιλά. Παράλληλα, στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για το Παγκόμιο Πρωτάθλημα στο Βέλγιο, το Νοέμβρη και για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Ιταλίας, ο 18χρονος Δημήτρης Βαρκάρης, στα 46 κιλά.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία που αποδεικνύει, ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στη Λέσβο, η οποία επιβραβεύεται από τους ανθρώπους της Εθνικής μας ομάδας και δίνουν ένα ακόμα μεγάλο κίνητρο, στους αθλητές και της αθλήτριες της Περιφέρειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey