Tae Kwon Do: «Χρυσός» στο Κύπελλο Ελλάδας ο Σουβατζόγλου!

23/11/2023 - 18:46 Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2023 - 14:20

Ο Κωνσταντίνος Σουβατζόγλου ανέβηκε για ακόμη μια φορά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Κύπελλο Ελλάδας Tae Kwon Do "Σταμάτης Κάσσης".

Ο Μυτιληνιός αθλητής πρόσθεσε άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο παλμαρέ του το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις σε τρεις αγώνες στην κατηγορία μαύρων ζωνών ανδρών έως 63 κιλά.

Ο 25χρονος αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do Μυτιλήνης είναι παράλληλα φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στον Βόλου όπου συνεχίζει να προπονείται εντατικά σε τοπικό σύλλογο, ωστόσο παραμένει εγγεγραμμένος στο σύλλογο της Μυτιλήνης. Μάλιστα όταν επισκέπτεται τη Λέσβο γυμνάζεται κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή του Ανδρέα Αληφραγκή.

Ο Σουβατζόγλου είναι ο πολυνίκης του Μυτιληνιού συλλόγου με αρκετές διακρίσεις στην μέχρι τώρα πορεία του, όπως την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδας αλλά και καλά πλασαρίσματα γενικότερα σε πολλούς αγώνες, όπως και στο Εευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey