Έκλεισε όμορφα την χρονιά ο Α.Σ Μυτιλήνης

08/07/2011 - 14:04

O Aθλητικός σύλλογος Μυτιλήνης TAEKWONDO ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δραστηριότητες του για τη φετινή σεζόν. Δραστηριότητες που είχε υποσχεθεί σε αθλητές και γονείς, στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά το Δεκέμβρη του 2010 στην Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου. Στις 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης επίδειξη σ΄ένα  Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, που πραγματικά ξεχείλιζε από κόσμο.

Τέσσερις μέρες αργότερα ακολούθησαν οι εξετάσεις των ζωνών (μαύρων και έγχρωμων) με εξεταστή τον έφορο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Χανιαδάκη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και μια μέρα αργότερα ξεκίνησε τετραήμερο σεμινάριο στον ίδιο χώρο σε συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χρηστίδη Ανδρέα και το σύλλογο της Ξάνθης "Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΊΛΗΣ 2004".

Ο κ. Χρηστίδης με μεγάλες ατομικές διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια σαν αθλητής (9 φορές Πανελληνιονίκης, 3ος  Μεσογειονίκης και 5ος στην Ευρώπη), συνοδευόταν από έξι κορυφαίους αθλητές του, με Πανελλήνιες και Διεθνείς επιτυχίες.

Ενθουσιασμένοι…
Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου Α.Σ. Μυτιλήνης αλλά και οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο έμειναν ενθουσιασμένοι αλλά και γεμάτοι νέες εμπειρίες και παραστάσεις. Γονείς και φίλοι του αθλήματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ικανοποιήθηκαν τόσο από τον τρόπο της προπόνησης του Ξανθιώτη δασκάλου όσο και από τη συμπεριφορά και εικόνα όλου του συλλόγου που φιλοξενήθηκε στο νησί μας. Η πειθαρχία, ο σεβασμός, οι ικανότητες αλλά και η σκληρή δουλειά που γίνεται ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του συλλόγου της Ξάνθης.

Από την πλευρά του ο κ. Χρηστίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη φιλοξενία αλλά και από όλη τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο της Μυτιλήνης και σε συνέντευξη του σε τοπικό κανάλι της πόλης δήλωσε οτι γρήγορα θα ήθελε να ανταποδώσει την πρόσκληση. Οι δύο σύλλογοι αντάλλαξαν δώρα, αναμνηστικές πλακέτες αλλά και λάβαρα υποσχόμενοι μια συνεργασία που θα ξεκινήσει με αφορμή το συγκεκριμένο σεμινάριο με ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των δύο συλλόγων και απώτερο σκοπό τη βελτίωση εκατέρωθεν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey