Στη 13η θέση ο Διαμαντίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

02/09/2011 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 15:18


Μια άκρως πετυχημένη χρονιά έκλεισε για τον Βασίλη Διαμαντίδη καταλαμβάνοντας την 13η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων στην ελληνορωμαική πάλη στην κατηγορία των 76 κιλών ανάμεσα σε 24 αθλητές που διεξήχθη στην Ουγγαρία στις 27- 29 Αυγούστου.

Ο νεαρός και ταλαντούχος αθλητής του Άτλαντα Μυτιλήνης αν και ο από μικρός σε ηλικία έδωσε τον καλύτερο του εαυτό δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο του και πάλεψε στον βαθμό που έπρεπε.

Άλλωστε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος σπουδαίοι παλαιστές με εμπειρία σε αγώνες και ο Διαμαντίδης με την συμμετοχή του αυτή πήρε το βάπτισμα του πυρός και την εμπειρία για το μέλλον. Άλλωστε και ο ίδιος ο αθλητής έδωσε τον καλύτερο του εαυτό να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στην πρώτη του παρουσία σε αυτή ώστε και του χρόνου η πόρτα για τον ίδιο να είναι ανοικτή.

Εμπειρίες!
Η χρονιά που πέρασε μας έδωσε πολλές εμπειρίες και μάλιστα από μεγάλες διοργανώσεις (πανελλήνιο, πανευρωπαικό και παγκόσμιο πρωτάθλημα). Τα συμπεράσματα που βγάλαμε ήταν άκρως ενθαρρυντικά δεδομένου ότι ο Βασίλης ήταν ο μικρότερος ηλικιακά στην κατηγορία του και θα έχει την δυνατότητα πρώτα ο θεός να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση την επόμενη χρονιά εφόσον και το 2012 θα συμμετάσχει στην κατηγορία των παίδων δήλωσε ο προπονητής του Σωτήρης Πετράκης ο οποίος με τις πλούσιες γνώσεις και ικανότητες που διαθέτει συμπαραστάθηκε βοήθησε και τον έφερε στις μεγάλες αυτές διοργανώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey