Σάρωσαν τα μετάλλια στο ju jitsu!

14/11/2011 - 20:58

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 5 -6 Νοεμβρίου 2011 διεξήχθησαν στην πόλη της Κομοτηνής αγώνες Jiu-jitsu στα πλαίσια του κυπέλλου Θράκης παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας Jiu-jitsu κ. Πουλουκίδη Ανέστη.                                            
Στους αγώνες συμμετείχαν 10 σύλλογοι από την βόρεια Ελλάδα καθώς και ο σύλλογος Α.Σ. Μυτιλήνης και μεταξύ των 162 αθλητών που αγωνισθήκαν σε κατηγορίες ανδρών – γυναικών, παίδων – κορασίδων η αποστολή του Α.Σ. Μυτιλήνη, όπου συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες, κατάφερε και κέρδισε 8 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα, αποσπώντας το χειροκρότημα των ανθρώπων της ομοσπονδίας και του κόσμου που παρευρέθηκε στο στάδιο της Κομοτηνής αφενός για την παρουσία τους στους αγώνες λόγω της απόστασης, αλλά και τον θαυμασμό για το αγωνιστικό μέρος.

Τα μετάλλια κατέκτησαν:
1) Παπαδήμος Άγγελος        Χρυσό στα +21 (χρονών)    80 κιλά
2) Καρτάλης Νικόλαος        Χρυσό στα +18        65 κιλά
3) Ματζιαρλή Δέσποινα         Χρυσό στα  12            -48 κιλά
4) Ματζιαρλή Χριστίνα         Χρυσό στα -12        -30 κιλά
5) Παπαδήμος Αντώνης        Αργυρό στα -18         -60 κιλά
6) Καραπίττας Χρήστος        Αργυρό στα +18          65 κιλά
7) Τζορμπατζόγλου Μιχαήλ        Χάλκινο στα +18          65 κιλά
8) Κατσίλας Βασίλειος        Χάλκινο στα +18          70 κιλά

Ο προπονητής του Α.Σ. Μυτιλήνης κος Χρήστος Αλαφάκης δήλωσε κατά την επιστροφή, πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τις επιτυχίες των αθλητών του, το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, ήθελε η ομάδα του να παρουσιαστεί με μεγαλύτερη συμμετοχή, αλλά αυτό ήταν δύσκολο, αφού τα έξοδα μετακίνησης καλύπτονται από τους ίδιους τους αθλητές. 

Ο Α.Σ. Μυτιλήνης εδρεύει στο γυμναστήριο Aikido – Jiu jitsu / Judo που βρίσκεται στο ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ και διδάσκουν οι δάσκαλοι Aikido κος Δημήτριος Γεωργιάδης με τέσσερα (4) Νταν και  Jiu jitsu / Judo ο κος Χρήστος Αλαφάκης με πέντε (5) Νταν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey