Χάλκινο μετάλλιο για τον ΑΣ Μυτιλήνης

08/12/2011 - 11:55

Με ένα χάλκινο μετάλλιο, που κατέκτησε ο αθλητής Νίκος Χούσος, επέστρεψε η ομάδα του ΑΣ Ταε Κβον Ντο Μυτιλήνης από τη Χαλκίδα, όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων.

Ο ΑΣ Μυτιλήνης, με προπονητή τον Ανδρέα Αληφραγκή, έλαβε μέρος στους αγώνες με 10 αθλητές, οι οποίοι έδωσαν αρκετές μάχες στην κατηγορία τους και κατάφεραν να διακριθούν, καταθέτοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Η αποστολή του ΑΣ Ταε Κβον Ντο Μυτιλήνης απαρτιζόταν από τους: Χρήστο Βαλελλή, Μανώλη Γκιγκιλίνη, Νίκος Καραμβάλη, Γεωργία Κουτσουκέλη, Βασίλη Κωστάρα, Σπύρο Μπάζιπο, Κωνσταντινο Σουβατζόγλου, Βασίλη Τσάκωνα, Χρύσα Τσελεμπή και Νίκο Χούσο.

Ο προπονητής Ανδρέας Αλιφραγκής δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές του στη διοργάνωση, καθώς και από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να διακριθούν μέσα από μια όμορφη και αρκετά δύσκολη διοργάνωση, όπου ο συναγωνισμός ήταν έντονος.

Ο ΑΣ Μυτιλήνης ετοιμάζει βαλίτσες ήδη για ακόμα μια σημαντική διοργάνωση, η οποία είναι το Α' Πανελλήνιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey