Χάλκινος ο Βουκαλέλλης του Άτλαντα

10/02/2012 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 15:18


Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα πάλης του Άτλαντα Μυτιλήνης για το 2012, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Νίκο Βουκαλέλλη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο νεαρός παλαιστής πήρε την πρόκρισή του τον Ιανουάριο, αποκτώντας έτσι δικαίωμα να αγωνιστεί στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης στην κατηγορία των ανδρών, που πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Ίλιον.

Ο Βουκαλέλλης πάλεψε στην κατηγορία 66 κιλών και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, καταφέρνοντας να ανέβει στο βάθρο παρά το γεγονός πως συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία των ανδρών, κάτι που κάνει την επιτυχία του ακόμα πιο σημαντική. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι αυτό το μετάλλιο είναι το πρώτο του Άτλαντα Μυτιλήνης στην κατηγορία των ανδρών, έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν μετάλλια σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Στο πλευρό του χάλκινου πρωταθλητή Ελλάδας βρισκόταν ο προπονητής του Σωτήρης Πετράκης, που βάζει στόχους πλέον για νέες διακρίσεις στα επερχόμενα προκριματικά στις κατηγορίες παίδων και εφήβων, το Μάρτιο.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Άτλαντα Μυτιλήνης ευχαρίστησε την 98 ΑΔΤΕ και το Διοικητή του στρατοπέδου όπου υπηρετεί ο Νίκος Βουκαλέλλης, για τις διευκολύνσεις που του παρείχαν στην περίοδο της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey