Μετάλλια για ΑΣ Shotokan Karate Πολιχνίτου

08/04/2012 - 09:36 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2012 - 10:29

Σπουδαίες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Karate Πολιχνίτου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η Κατερίνα Παπουτσή και η Ειρήνη Γεωργάκη κατάφεραν να διακριθούν μέσα σε ένα πλήθος διαγωνιζομένων, χαρίζοντας δύο μετάλλια στο σύλλογο του Πολιχνίτου και συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που τον θέλει τα τελευταία χρόνια να έχει μόνιμη παρουσία στον πίνακα των μεταλλίων στα επίσημα πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, η Παπουτσή πήρε το ασημένιο μετάλλιο και τη 2η θέση, ενώ η Γεωργάκη το χάλκινο μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Οι δύο αθλήτριες χάρισαν έτσι με τις εμφανίσεις τους πλατιά χαμόγελα ικανοποίησης στους προπονητές του ΑΣ Shotokan Karate Πολιχνίτου, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Όμως οι επιτυχίες τους δε σταμάτησαν εκεί, αφού χάρη στις πολύ καλές τους επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κλήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές στην Εθνική ομάδα και έλαβαν μέρος πριν λίγες ημέρες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα καράτε, που πραγματοποιήθηκε στο Hercek Novi του Μαυροβουνίου. Οι δύο αθλήτριες κατέλαβαν την 4η θέση στο kata και στο kumite, χάνοντας στις λεπτομέρειες το μετάλλιο.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey