"Οδοστρωτήρας" ο Διαμαντίδης

10/05/2012 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 15:17


Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Άτλας Μυτιλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης της κατηγορίας παίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς.

Ο Βασίλης Διαμαντίδης κέρδισε όποιον αντίπαλο βρέθηκε στο δρόμο του, κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 76 κιλά, ενώ ο συναθλητής του Νίκος Μπουχλής κατετάγη στην 7η θέση στα 100 κιλά.

Ο 17χρονος Βασίλης Διαμαντίδης έχει καταφέρει να διακριθεί επανειλημμένως στην Πάλη και ο Πρόεδρος του Άτλαντα Μυτιλήνης Γιώργος Καρακωνσταντής δήλωσε: «Είναι μεγάλος παλαιστής, με φοβερή όρεξη για προπόνηση, αλλά έχει ελάχιστες αγωνιστικές εμπειρίες, αφού εδώ στο νησί μας δεν έχει τη συμπαράσταση κανενός φορέα για να μπορέσει να μετάσχει σε κάποιους σοβαρούς αγώνες προπόνησης. Κι αυτό δεν έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, αλλά με την εν γένει αδιαφορία και άγνοια των τοπικών φορέων προς κάθε τι αξιόλογο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο παλαιστές του Άτλαντα Μυτιλήνης φοιτούν στην Γ' Λυκείου και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος, οι αυξημένες σχολικές υποχρεώσεις δηλαδή, που δε βοήθησαν τον Νίκο Μπουχλή να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φόρμα και να κατακτήσει ένα μετάλλιο, όπως σε παλαιότερες διοργανώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey