Εντυπωσίασε η επίδειξη του ΑΣ Μυτιλήνης

13/05/2014 - 12:08 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2014 - 15:16

Tae_Kwon_Do_AS_Mytilinis_Epideiksi2014Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 12η ετήσια επίδειξη Τάε Κβον Ντο του Αθλητικού Συλλόγου Μυτιλήνης, πριν λίγες ημέρες στο "Ρουσσέλλειο" Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη βράβευση των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας και των προπονητών τους για τις σπουδαίες εμφανίσεις και τις διακρίσεις τους κατά τα έτη 2013 και 2014 σε διασυλλογικά, Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Στην επίδειξη έλαβαν μέρος όλοι οι αθλητές της ομάδας, οι οποίοι με δεξιότητα και άριστη τεχνική παρουσίασαν στο κοινό το ολυμπιακό άθλημα του Τάε Κβον Ντο. Τα εντυπωσιακά λακτίσματα, οι δυναμικές αυτοάμυνες, οι απόλυτα συγχρονισμένες ομαδικές τεχνικές «πούμσε», αλλά και οι -υψηλής δυσκολίας- θραύσεις σανιδιών εντυπωσίασαν τους θεατές.

Η επίδειξη αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς δράσεων και events, που διοργάνωσε ο σύλλογος τη χρονιά αυτή, όπως οι μερίδες ενημέρωσης των γονέων με θέμα «άθληση και υγεία», «απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις για το παιδί», «μαθησιακές δυσκολίες και τρόποι εντοπισμού τους», οι κοινές προπονήσεις με τις ομάδες της Πέτρας, της Καλλονής και της Χίου, καθώς και οι φιλικές αγωνιστικές συναντήσεις με τους αθλητές των ομάδων του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey