Ασημένιος ο Βάρκας στο Μεσογειακό!

16/06/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 15:15


Με τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μυτιληνιός πρωταθλητής της πάλης Νίκος Βάρκας, που έλαβε μέρος στο 4ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κανίτζα της Σερβίας.

Το ενδιαφέρον της ελληνορωμαϊκής επικεντρώθηκε στη γειτονική χώρα το Σαββατοκύριακο με τον Μυτιληνιό παλαιστή, τον οποίο συνόδευσε ο προπονητής του Κωνσταντίνος Αρκουδέας, να εκπροσωπεί τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Βάρκας, έχοντας θητεύσει στον Άτλαντα Μυτιλήνης, ανήκει πλέον στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, διαμένοντας πλέον στην Αθήνα. Ο πρωταθλητής μας αγωνίστηκε στην κατηγορία των 80 κιλών της ελληνορωμαϊκής, κλέινοντας την αυλαία της διοργάνωσης με εξαιρετικό τρόπο, αφού έφτασε μέχρι τον τελικό κατακτώντας τελικά το ασημένιο μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που πρόκειται να διεξαχθεί το Σεπτέμβρη στο Ουζμπεκιστάν, με τον Νίκο Βάρκα να διεκδικεί το προνομιούχο εισιτήριο ως Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των ανδρών για το 2014.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey