Επιτυχημένη η Γιορτή Τάε Κβον Ντο του SC Mytilini

23/06/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:27


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η καλοκαιρινή επίδειξη του τμήματος Τάε Κβον Ντο στο Sports Club Mytilini, με μεγάλη συμμετοχή συγγενών και φίλων των αθλητών του συλλόγου.

Η άνετη σάλα του μπάσκετ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Παγανή φιλοξένησε αθλητές και θεατές, με τους γονείς να καμαρώνουν την πρόοδο και τις ικανότητες των παιδιών τους, θαυμάζοντας παράλληλα και τους μεγαλύτερους σε ζώνες αθλητές. Κατά την επίδειξη το κοινό παρακολούθησε σκηνές ομαδικών τεχνικών, πούμσε, θραύσεις ξύλων, σκετς αυτοάμυνας, αγώνα ταεκβοντο με πίνακα, σκορ, διαιτητή κ.ά.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, αφού πρώτα καλωσόρισε αθλητές και επισκέπτες, τόνισε στη συνέχεια: "Είναι αλματώδης η εξέλιξη του τμήματος και μάλιστα μέσα σε οκτώ μόνο μήνες. Το αποτέλεσμα που παρακολουθούμε οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη συστηματική και οργανωμένη δουλειά των δασκάλων, του Σταύρου Γεωργακάκη και του βοηθού του Γιάννη Μανωλικάκη. Την εκδήλωση που παρουσιάζουμε την ονομάζουμε στο εξής γιορτή του Τάε Κβον Ντο, γιατί ο όρος επίδειξη δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία του αθλήματος, που στηρίζεται σε αρχές όπως ο αυτοσεβασμός, η πειθαρχία, η ταπεινότητα και η  μετριοφροσύνη."

MSC_Tae_Kwon_Do_giorti_2014_1MSC_Tae_Kwon_Do_giorti_2014_2

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey