Εξετάσεις ζωνών στον ΑΣ Μυτιλήνης

02/07/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:26


Θερινές εξετάσεις για την προαγωγή των αθλητών του σε επόμενη ζώνη πραγματοποίησε την Τετάρτη (25/6) ο Αθλητικός Σύλλογος Μυτιλήνης, με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο κ. Νικόλαο Θωμαΐδη, η παρουσία του οποίου στη Μυτιλήνη αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή, όχι μόνο για τον Σύλλογο αλλά και για το νησί της Λέσβου. Ένας άνθρωπος που στηρίζει τον Σύλλογο στην προσπάθειά του να καλλιεργήσει και να αναδείξει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το άθλημα του Ταεκβοντο πάντα υπό την σκέπη και την καθοδήγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

Οι αθλητές εξετάστηκαν και κατάφεραν να προαχθούν στην επόμενη ζώνη, αποκομίζοντας θετικές κριτικές για την τεχνική τους κατάρτιση, ενθάρρυνση για συνέχιση των προσπαθειών τους και χειροκρότημα για την ώριμη παρουσία τους από τον Πρόεδρο της ΕΛΟΤ αλλά και από γονείς και φίλους που παραβρέθηκαν στην εξέταση.

Ο κ. Θωμαΐδης, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών κατά την διάρκεια των εξετάσεων, τόνισε πως αυτή η συστηματική δουλειά και η καλή εικόνα του Α.Σ. Μυτιλήνης αντικατοπτρίζεται πλέον σε όλα τα πρωταθλήματα με τις πολύ δυναμικές εμφανίσεις των αθλητών του Συλλόγου, θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών του για την πρόοδο, την εξέλιξη και τις διακρίσεις των αθλητών στο μέλλον, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ταλέντο των παιδιών, ο κόπος τους και η σοβαρή προσπάθεια του προπονητή του Συλλόγου σε συνδυασμό με την συμπαράσταση των γονέων και των μελών του Συλλόγου έχουν αποτέλεσμα.

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν στις νέες, ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 22.

AS_TaeKwonDo_eksetaseis_2014_1AS_TaeKwonDo_eksetaseis_2014_2

AS_TaeKwonDo_eksetaseis_2014_4AS_TaeKwonDo_eksetaseis_2014_5

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey