Με εξετάσεις ζωνών έπεσε η αυλαία στο MSC

03/07/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:26


Με τις εξετάσεις των ζωνών έκλεισε η πρώτη αγωνιστική σεζόν στο Τάε Κβον Ντο για το Sports Club Mytilini, παρουσία του εξεταστή και ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Χανιαδάκη, ο οποίος μετρά πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και ευρωπαϊκές διακρίσεις, ενώ ήταν αρχηγός της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που έχει κατορθώσει να πάρει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κιλών.

Ο κ. Χανιαδάκης είναι υποστηρικτής αλλά και σύμβουλος στην προσπάθεια του νέου σωματείου της Μυτιλήνης και οι άνθρωποι του συλλόγου, στη διάρκεια της εκδήλωσης, δήλωσαν περήφανοι αλλά και ασφαλείς, που πορεύονται υπό την καθοδήγηση του.

Οι αθλητές του Sports Club Mytilini εξετάστηκαν σε πούμσε, αυτοάμυνες, λακτίσματα, θραύσεις ξύλων, αλλά και θεωρία πάνω σε τεχνικές και στην ιστορία του αθλήματος. Ο φιλοξενούμενος δάσκαλος, κάτοχος του 6ου DAN, μίλώντας στην κάμερα του "SL" για την πορεία του σωματείου και τις αρχές με τις οποίες θα πρέπει να πορεύονται οι αθλητές για να προχωρούν με επιτυχία τόσο στο Τάε Κβον Ντο, όσο και στη ζωή τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πλάνα από την εκδήλωση

{youtube}Mi9LyPGnaUM{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey