Ο γύρος της Λέσβου σε τρεις μέρες με μηχανή Enduro

22/05/2024 - 10:35

Πιστοί  στο ετήσιο ραντεβού τα μέλη και οι αθλητές της ΕΔΙΛ πραγματοποίησαν στις  17, 18 και 19 Μαΐου την εκδήλωση «γύρος νησιού»  που σηματοδοτεί και το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου.

Ο «γύρος νησιού» αποτελεί από το 1984 αδιάλειπτα μια βόλτα περίπου 350-400 χιλιομέτρων περιμετρικά του νησιού με διάρκεια 3 ημερών στον οποίο συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν μοτοσυκλέτα εντούρο και θέλουν να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και την καλή παρέα.

Χωρίς  να είναι επίσημος  αγώνας, δεν λείπουν οι κανόνες που τους βάζουν οι ίδιοι οι εντουράδες σε τομείς όπως ασφάλεια, σεβασμός στην περιουσία και στον κόπο του άλλου, σεβασμός στο περιβάλλον και σε κάθε μορφή ζωής ώστε να συνεχίσει αυτός ο θεσμός να αποτελεί σημείο επαφής των αναβατών του νησιού και όχι μόνο.

Ο ιθύνων νους που διευθύνει και καθοδηγεί τον γύρο νησιού είναι ο  Jordan Σταματάκης με πλούσια πείρα σε αυτή την διοργάνωση με συμπαραστάτες τον Λάκη Καζαδέλη, Λάκη Βαλσαμάκη, Γιώργο Σκλάβο, Δημήτρη Πασχαλίδη και φυσικά των υπολοίπων μελών που συμμετέχουν. Στη φετινή διοργάνωση  η απουσία των αθλητών από  την Αθήνα ήταν αισθητή  αλλά υπήρχε η ευχάριστη έκπληξη  με συμμετοχή αθλητών από τη Χίο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

kelekidou-papadopoulos-kalloni
Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey