"Ορθοπεταλιές" στο Μόλυβο!

22/05/2015 - 18:17 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2015 - 18:19

Όλα έτοιμα είναι στο Μόλυβο για τον Ποδηλατικό Γύρο, που επιστρέφει και φέτος, έπειτα από πρωτοβουλία του Lesvos Ride, σε συνεργασία με το Φορέα Τουρισμού Μολύβου και τη Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας. Η δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/5), με τα μέλη του Lesvos Ride να είναι πιο έμπειρα από ποτέ, προσδοκώντας σε έναν άρτια οργανωμένο αγώνα, που θα βοηθήσει ώστε να ανέβει ένα ακόμα επίπεδο η ποδηλασία στο νησί μας.

Φανταστείτε μία διαδρομή στα μοναδικά σοκάκια του Μολύβου, κάτω από το μαγευτικό σαλκίμι, ανάμεσα από πολύχρωμες αυλές και παραδοσιακά αρχοντικά, δίπλα από πέτρινες κρήνες και πολιτιστικά μνημεία. Μέσα από το ιστορικό κέντρο με τα μαγαζιά, τις ταβέρνες και τα κρεμαστά μπαλκόνια τους, στο παραδοσιακό λιμανάκι και πάνω στο Βυζαντινό κάστρο. Είναι μία πραγματικότητα... με ποδήλατο! Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μολύβου (2nd Molyvos Urban MTB Race), την κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση της χρονιάς, στο νησί μας.

Η εκκίνηση για τη μεγάλη διαδρομή θα γίνει από τον κεντρικό δρόμο του Μολύβου, «Μιχαήλ Γούτου», στις 11:00 το πρωί. Συνολικά, θα διαγωνιστούν τέσσερις κατηγορίες: Εφήβων (15-18 ετών), Ανδρών (18-40 ετών), Βετεράνων (40 και άνω) και Γυναικών (όλες οι ηλικίες). Μετά το τέλος της μεγάλης διαδρομής και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει η κατηγορία των Παίδων (12-15 ετών) σε μικρότερη διαδρομή και τέλος η κατηγορία Μίνι (έως 11 ετών), σε ακόμη μικρότερη και ασφαλέστερη διαδρομή.

Το Lesvos Ride ειδικεύεται στον ποδηλατικό τουρισμό και σε ότι έχει σχέση με το ποδήλατο, προσφέροντας πλήρη πακέτα ποδηλατικών διακοπών, ποδηλατικές διαδρομές με τη συνοδεία οδηγού, ενοικίαση ποιοτικών ποδηλάτων κατάλληλων για κάθε είδος ποδηλασίας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά ακόμη και εξατομικευμένα μαθήματα ορεινής ποδηλασίας από πιστοποιημένο εκπαιδευτή ορεινής ποδηλασίας, σεμινάρια βελτίωσης τεχνικής και ασφαλούς οδήγησης και τέλος διοργάνωση κάθε είδους ποδηλατικού δρώμενου.Τα μέλη του διαθέτουν εμπειρία άνω των 15 ετών, με αποτέλεσμα το Lesvos Ride να είναι σε θέση να υποσχεθεί ότι μπορεί να σας οδηγήσει με ασφάλεια στα μονοπάτια της Λέσβου που κρύβουν αθέατες ομορφιές, κάνοντας παράλληλα το ποδήλατο τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μολύβου μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, στο link: http://www.theotheraegean.com/event/2nd-molyvos-urban-mtb-race.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey