Πλησιάζει ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Μολύβου

17/05/2016 - 15:40

"Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία μέσα στον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου, στα πλακόστρωτα δρομάκια, στην παραδοσιακή αγορά με τα κρεμαστά μπαλκόνια και αφήστε τις δύο ρόδες να σας ταξιδέψουν…" είναι το σλόγκαν των διοργανωτών του 3ου Ποδηλατικού Γύρου Μολύβου, με τις ημέρες να πλησιάζουν για τη μεγαλύτερη ποδηλατική εκδήλωση της χρόνιας, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία τρία χρόνια.

Το "3rd Molyvos Urban MTB Race" συνδιοργανώνουν ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, τη Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και του Lesvos Ride, σε ένα διήμερο ποδηλατικών δράσεων για παιδιά, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες φίλους της ποδηλασίας. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου 2016.

Αρχικά, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαΐου στις 17:00 στο δασάκι, στο γήπεδο, οι μικροί μας φίλοι-ποδηλάτες μπορούν να λάβουν μέρος σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές και να συμμετάσχουν ανάλογα με την ηλικία τους στις ποδηλατικές δράσεις που θα γίνουν από το Lesvos Ride. Τα παιδιά που μπορούν να λάβουν μέρος θα είναι ηλικίας από 5 μέχρι 14 ετών. Το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2016, στις 10:30, θα γίνει ο 3ος  Ποδηλατικός Γύρος Μολύβου. Το σημείο εκκίνησης είναι στο δασάκι πάνω από το γήπεδο, στο δρόμο για την Εφταλού. Θα υπάρξουν τέσσερις κατηγορίες αγωνιζομένων: εφήβων, ανδρών, βετεράνων και γυναικών. Η διαδρομή της Κυριακής θα περνά μέσα από τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού, την αγορά, τον πλάτανο, πάνω από το λιμάνι, ως το κάστρο και μέσα από μονοπάτια χωμάτινα και σκαλοπάτια, επιστρέφοντας στο σημείο εκκίνησης.

Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες, ως προς τη διαδρομή, προεγγραφές, δηλώσεις συμμετοχής σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Φορέα Τουρισμού "www.theotheraegean.com". 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey