Με επιτυχία η νυχτερινή ποδηλατάδα στη Μυτιλήνη

24/09/2021 - 21:17

Με την νυχτερινή ποδηλατάδα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Μυτιλήνη ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Πάνω από 50 συμπολίτες μας πήραν το ποδήλατό τους και έκαναν τη βόλτα τους στους δρόμους της πόλης.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου:

«Η συγκεκριμένη νύχτα επιλέχθηκε από τη μια για το ολόγιομο φεγγάρι, αλλά κι από την άλλη επειδή η 22η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί Παγκοσμίως σαν "η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο". Έτσι κι εμείς προτρέψαμε όλους τους κατοίκους της Μυτιλήνης να αφήσουν το ΙΧ και να έρθουν μαζί μας μια βόλτα στη αστική βιώσιμη μετακίνηση!

H 2η για φέτος νυχτερινή ποδηλατοβόλτα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και μ' αυτή έκλεισε ο κύκλος των δράσεων του Πο.Συ.Λε. που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τη φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση.Η βραδιά έκλεισε με ποδηλατική συζήτηση, σουβλάκια και μπύρες στο PLAZ -Coffee & Snack Bar- δίπλα στον ποδηλατόδρομο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey