Δυναμική παρουσία από ποδηλάτες της Λέσβου στη Σπερχειάδα

15/04/2024 - 18:28

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά, πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας από το νησί της Λέσβου, στον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου στην Σπερχειάδα. Σε μια διοργάνωση που οι επιτυχίες από τη Λέσβο δεν έχουν τέλος.

Στην κατηγορία Masters ο Λευτέρης Τιτιρέκης ανέβηκε στην 2η θέση του βάθρου, ο Παναγιώτης Δελημήτρος την 11η και ο Ευστράτιος Αναγνώστου κατέλαβε την 12η. Θέσεις εκπληκτικές αν συνυπολογίσουμε ότι οι Λέσβιοι αθλητές έτρεχαν ανάμεσα στους καλύτερους 240 αθλητές του είδους από Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία και Αυστρία που αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται η Λέσβος σε αθλητές στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Στην κατηγορία Veterans είχαμε μια μόνο συμμετοχή τον Νικόλα Μωυσή, ο οποίος κατέλαβε επάξια την 3η θέση στην κατηγορία. Ο αγώνας είχε 5 ειδικές διαδρομές και σχεδόν 12 χιλιόμετρα μήκος, οι οποίες κατά κοινή ομολογία ήταν σε άψογη κατάσταση και ιδανικές για ποδηλασία Enduro MTB. Τέλος, μεγάλη εντύπωση έκανε και ο απίστευτα μεγάλος αριθμός των ηλεκτρικών ποδηλάτων που έφτασε τις 80 συμμετοχές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey