Αγώνες ποδηλάτου στα Αλυφαντά!

16/06/2011 - 15:35

Ένας πετυχημένος από όλες τις πλευρές ποδηλατικός αγώνας Μountain Bike πραγματοποιήθηκε το απόγευμα  της Τετάρτης στην τοποθεσία Άγ.Γεωργίου  Αλυφαντών.

Μπορεί η διοργάνωση να ήταν ανεπίσημη και να μην συμπεριλαμβανόταν  στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας ήταν πάντως ένας ωραίος αγώνας που διεξήχθη χάρις στις προσπάθειες που κατέβαλε να την φέρει εις πέρας ο αθλητής του Άτλα Μυτ. Γιώργος Σαραιδάρης και στο τέλος επιβραβεύτηκε με τα συγχαρητήρια όλου του κόσμου αλλά και των αθλητών από την Λέσβο και την Χίο που συμμετείχαν στις τρεις κατηγορίες που είχε η διοργάνωση, ανδρών παίδων και βετεράνων.

Η διαδρομή που ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν εξαιρετική και πέρασε από μονοπάτια ρεματιές και ανηφορίτσες. Δεν εγκατέλειψε κανένας εκτός απο μια περίπτωση όταν έσκασε το λάστιχο ενός ποδηλάτη με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει. Όλοι οι άλλοι τερμάτισαν κανονικά και στο τέλος χάρηκαν αυτό που έκαναν.

Νικητής στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε ο Γιώργος Σαραιδάρης ο οποίος ήταν απροσπέλαστος δυνατός και τερμάτισε με σχετική ευκολία από τους άλλους.

Δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Σαμαράς ο οποίος ασχολείται ενεργά με το ποδήλατο και τρίτος ο Άλντον Σάλβια ο οποίος πρόσφατα εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο(ήταν τρερματοφύλακας στην Δάνφη Χίου) και ασχολείται πλέον με το ποδήλατο. Μετά το τέλος των αγώνων και μέσα σε βροχή έγιναν οι απονομές στους νικητές από την διοργανώτρια επιτροπή των αγώνων και όλοι υποσχέθηκαν την ανάγκη η διοργάνωση να καθιερωθεί να γίνεται συχνά αφού από το νησί μας λείπουν τέτοιες διοργανώσεις και είναι ευκαιρία οι φίλοι του πεντάλ να χαίρονται το άθλημα και ο κόσμος να βλέπει όμορφο θέαμα.

Στην κατηγορία των Παίδων νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Πρίμος ενώ στην κατηγορία των βετεράνων πρώτος ήταν ο Χατζέλλης.

Τα αποτελέσματα και στις τρεις κατηγορίες ήταν τα εξής:

Ανδρών
1ος Γιώργος Σαραιδάρης
2ος Παναγιώτης Σαμαράς
3ος Άλντον Σάλβια (Χίος)
4ος Ανδρεάδης
5ος Γονιδέλλης
6ος Καραντώνης
Βετεράνων
1ος Χατζέλλης
2ος Λαινάς
3ος Παπαδημητρίου
4ος Πρίμος
5ος Καμάτσος
6ος Ακριώτης
Παιδών
1ος Αλέξανδρος Πρίμος
2ος Μιχάλης Ζέρβας
3ος Νίκος Ζυγούρης
3ος Δημήτρης Αλεξίου
4ος Δημήτρης Σάββας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey