Ορθοπεταλιές πριν τις... εκλογές!

07/05/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:40


H πόλη της Μυτιλήνης συμμετέχει στην 7η Πανελλαδική ποδηλατοπορεία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (11/5) ανά τη χώρα. Οι συντοπίτες φίλοι του ποδηλάτου θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα από την Πλατεία Σαπφούς, έχοντας μάλιστα και ένα... προεκλογικό μήνυμα. "Οι Δήμαρχοι αλλάζουν... οι διεκδικήσεις μένουν: Προώθηση του ποδήλατου & των μέσων μαζικής μεταφοράς - Περιορισμός των Ι.Χ.” είναι το "μότο" της εκδήλωσης, με πολλούς αποδέκτες.

Συνολικά, 34 πόλεις συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή για το ποδήλατο, ανάμεσά τους και η Μυτιλήνη! Για τη συμμετοχή, αρκεί ένα ποδήλατο, λίγη καλή διάθεση, μια παρέα, μια σφυρίχτρα ή ένα κουδουνάκι, ώστε όλοι μαζί να δώσουν για μια ακόμη φορά ένα ηχηρό παρόν.

Οι ποδηλατικές ομάδες της πόλης, σε ανακοίνωσή τους, θυμίζουν ξανά το δικαίωμα όλων να αποτελέσει το ποδήλατο κομμάτι στην καθημερινότητά μας, με ασφάλεια και σεβασμό.

Η συγκέντρωση στην αφετηρία της Πλατείας Σαπφούς έχει προγραμματιστεί για τις 17:00. Από εκεί θα ξεκινήσει η καθιερωμένη πλέον βόλτα στους δρόμους της Μυτιλήνης. Δείτε τις τρεις διαδρομές, που θα πραγματοποιηθούν, έτσι ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν ποδηλάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων:

Podilatoporeia_7th_Mytilene2014_diadromes

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey