Εξαιρετικός ο Σαραντινός στην Κρήτη

05/03/2017 - 20:13

Νέα διάκριση για το τένις του νησιού μας, με τον αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Στρατή – Γρηγόρη Σαραντινό μπαίνει στη 16άδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τένις, για αθλητές κάτω των 16 ετών, πριν λίγες μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Ο Σαραντινός προκρίθηκε νικηφόρα στο κυρίως ταμπλό των αγώνων, όπου συμμετείχαν οι 32 καλύτεροι αθλητές, τόσο στα μονό όσο και στα διπλό. Επικράτησε του Εμμανουήλ Χαμηλάκη με 2-0 σετ (6-1, 6-0) και μπήκε στους κορυφαίους 16 της διοργάνωσης. Εκεί, γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Αριστοτέλη Γκιθκόπουλο (Νο22 στην Πανελλήνια κατάταξη), χάνοντας με 2-0 σετ (6-2, 6-4).

Στο διπλό, αγωνίστηκε μαζί με τον Χρήστο Σάντα, αθλητή του Παλαιού Φαλήρου. Οι δυο τους προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό των αγώνων, αλλά αποκλείστηκαν με ήττα στο tie-break, σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 10-8), αλλά μετά από διακοπή λόγω βροχής, που επηρέασε το ρυθμό σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

Σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, ευχαρίστησαν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν χορηγικά για το ταξίδι του Στρατή - Γρηγόρη Σαραντινού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey