Μια εβδομάδα γεμάτη τένις!

06/07/2017 - 11:55

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε σήμερα  η 5η Τενιστική Εβδομάδα «Open Mytilene Tournament 2017 – Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β. Αιγαίου».

Συνολικά, έλαβαν μέρος 86 αθλητές και αθλήτριες, καθώς επίσης και μικρά παιδιά, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμέτοχων. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 220 αναμετρήσεις μονών και διπλών σε όλες τις ηλικίες και σε τρία επίπεδα, συνθέτοντας μια ωραία ατμόσφαιρα, με νικητή πάντα το λεσβιακό αθλητισμό. Οι συμμετοχές ήταν ανοιχτές σε όλους, ακόμη και στους καλοκαιρινούς επισκέπτες του νησιού μας.

Η αυλαία έπεσε με το μεγάλο τελικό των ανδρών μεταξύ του Παντελή Γανώση από τον Ο.Α. Λέσβου και του Γιάννη Ταραμονλή, αθλητή της Βέροιας. Επικράτησε ο δεύτερος με 2-0 σετ. Στον τελικό του διπλού, αγωνίστηκαν οι Αντώνης Πρίμος-Αλέξανδρος Πρίμος και οι Παντελής Γανώσης - Παναγιώτης Χονδρός για την Ε2 κατηγορία. Λίγο νωρίτερα έγιναν οι αγώνες μικρών παιδιών, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Στους αγώνες μίνι τένις, η προσπάθεια των λιλιπούτειων αθλητών επιβραβεύτηκε με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η Τενιστική Εβδομάδα διοργανώθηκε με τη στήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey