Κέρδισε τις εντυπώσεις το τουρνουά της Μυτιλήνης

02/10/2018 - 16:39

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Cosmote Mytilene Junior Cup κάτω των 18 ετών. Συνολικά διοργανώθηκαν δύο τουρνουά, αγοριών και κοριτσιών, από 18 διαφορετικές χώρες τριών ηπείρων. Έλαβαν μέρος 100 αθλητές και αθλήτριες, ενώ στο νησί μας βρέθηκαν για σχεδόν μία εβδομάδα και 100 συνοδοί, προπονητές, γονείς.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην επιμονή του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη και του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρου Ζαννιά προς την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, η οποία αγκάλιασε τη Λέσβο, αναγνωρίζοντας την προσφορά του νησιού στην παγκόσμια κοινότητα λόγω της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης.

Η Ε.Φ.Ο.Α., η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης επιδότησαν πέντε 14χρονους αθλητές/τριες από την Ελλάδα (Μητσάκος Θεόδωρος, Βαλάρης Γιώργος, Λάκη Μιχαέλα, Πήττα Αθηνά και Παύλου Δήμητρα), με πλήρη κάλυψη των εξόδων τους, για να συμμετάσχουν σε τέσσερα διεθνή τουρνουά, αρχής γενομένης από τη Λέσβο.

Μάλιστα, η 13χρονη Μιχαέλα Λάκη κέρδισε τις 18χρονες συμμετέχουσες, κατακτώντας την 1η θέση στα κορίτσια και ο 17χρονος Ιωάννης Ξυλάς κατάκτησε την 1η θέση στα αγόρια, όπου επτά αθλητές στην τελική 8άδα ήταν Έλληνες. Επίσης την πρωτιά στα διπλά κοριτσιών κατέκτησαν οι Μιχαέλα Λάκη και Αθηνά Πήττα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey