Πρόκριση στις "8" του Πανελλήνιου πρωταθλήματος για Τσακίρη

04/08/2019 - 18:45

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη Τσακίρη κάνοντας μια καταπληκτική πορεία κατάφερε να προκριθεί στις 8 καλύτερες αθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε2, που διεξήχθη στις Σέρρες στην κατηγορία U12 ετών.

Κέρδισε την Σπυροπούλου Ζωή αθλήτρια του Πανοράματος Θεσσαλονίκης στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ. Στον δεύτερο γύρο κέρδισε την Καλαϊτζή Κατερίνα από το Λιτόχωρο με 2-0 σετ. Στην προσπάθεια της να περάσει στα ημιτελικά έχασε δύσκολα από την αθλήτρια Πατσίκα Κατερίνα της Βέροιας Νο1 στο ταμπλό και  Νο6 στην Πανελλήνια κατάταξη, μετά από δύο ώρες αγώνα.

Η μικρή σε ηλικία Νάνσυ αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία της και προκρίθηκε στις 16, κερδίζοντας Τσολακιδου Λυδία από το Κιλκίς 2-0 σετ. Φιλότιμη και η προσπάθεια από τα αγόρια Βαγγέλη Κουμπά και Δημήτρη Βαγιωνά που έχασαν στον πρώτο γύρο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο προπονητής Δημήτρης Τσακίρης αναφέρει:"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί, το επίπεδο πολύ ανεβασμένο, άλλωστε οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε όλες πλέον τις κατηγορίες είναι γνωστές. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις Σέρρες ήταν αντίξοες, το θερμόμετρο έφτανε τους 39 βαθμούς, παρόλα αυτά ήμασταν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημενοι."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey